Kiropraktik, akupunktur & massage
Header image

Vår klinik

Om oss

Ingrid

Ingrid

Malmö Kiropraktorklinik startades år 1991 av Jan Zinkernagel och har sedan dess utvecklats till att bli en av Malmös ledande kiropraktorkliniker.

Jan Zinkernagel
Jan började sin praktik i Karlstad där han bland annat arbetade med ishockeylaget Färjestad, innan han flyttade till Malmö.
LKR medlem

Per Rehn
Per startade med klinik i England och Sydafrika och har dessutom utbildat sig till akupunktör i Kina (1996).
LKR medlem

Hampus Wedeberg
Hampus startade sin praktik i Norge vid en Gonstead klinik och är därav van vid att ta och tolka röntgenbilder kiropraktiskt.
SWE medlem

Louise

Louise

Kliniken är belägen i ljusa luftiga lokaler i en äldre fastighet mitt i centrala Malmö. Här arbetar förutom kiropraktorerna tre massörer (se avsnittet om massageterapi) och två receptionister.

Ett genomgående ledord för oss på Malmö Kiropraktorklinik är att nyckeln till skicklighet ligger i att aldrig känna sig nöjd med vad man kan, utan att hela tiden lära sig mer och fylla på sitt kunskapsförråd.

Därför är det viktigt för oss att ständigt hålla oss à jour med den senaste forskningen inom kiropraktik och närliggande områden så att vi kan ge våra patienter den bästa, modernaste och mest ultimata behandlingen. Därför deltar vi i så många kurser och seminarier som vi kan inom områden som har att göra med rörelseapparatens problematik, nervsystemsfunktion, funktionella störningar och hälsa.

Malmö Kiropraktorklinik har över 20 000 journaler i arkivet och under åren har vi utvecklat ett unikt samarbete med olika läkarhus i Malmö och vi arbetar i nära kontakt med såväl ortoped som röntgenläkare.
Om du lider av något av de symptom som omnämns på vår hemsida eller om du tror dig ha något problem som är relaterat till ryggraden och dess kotor eller till musklerna, så är du varmt välkommen att kontakta oss för en undersökning. Vi ser fram emot att träffa dig och vara dig behjälplig på din väg mot bättre hälsa!

Kiropraktor Jan Zinkernagel

Kiropraktor Jan Zinkernagel

Kiropraktor Per Rehn

Kiropraktor Per Rehn

hampus

Kiropraktor Hampus Wedeberg

no